Szolgáltatások

  • Prev

Új szabályok a Répce Sportcsarnokban a járványügyi korlátozások miatt

2020. november 11-től előreláthatóan 2021. március 15-ig korlátozó intézkedések léptek életbe Magyarországon a koronavírus-járvány terjedése miatt, ezek közül több is érinti a Répce Sportcsarnokot, illetve a létesítmény látogatóit.

A szabadidős létesítményekre – így részben a Répce Sportcsarnokra - vonatkozó védelmi intézkedések értelmében tilos az edző- és fitnesztermek használata, a közösségi színterek látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás.

A jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek valamint a sportlétesítmények (lásd Répce Sportcsarnok) a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak.

A rendeletben meghatározottak kivételével (a Répce Sportcsarnok esetében versenyszerűen sportolók) tilos a sportlétesítmény a látogatása, és - az ott foglalkoztatottak, azaz edzők, dolgozók kivételével – a tartózkodás.

A szabályozás szerint a versenyszintű sportrendezvények kizárólag nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezhetők meg, azonban saját hatáskörben – a szakszövetségek szabályait, ajánlásait is figyelembe véve – az szervező klub, egyesület eltérő döntést is hozhat, azaz elhalaszthat, törölhet eseményeket, ez utóbbi vonatkozik a tréningekre is. A Répce Sportcsarnokot érintő ilyen jellegű események megrendezéséről folyamatosan, az aktuális helyzet változásának függvényében fogunk információkkal szolgálni a már ismert csatornákon.

A szabadidős, azaz nem versenysport jellegű foglalkozásokat azonnali hatállyal fel kellett függeszteni, így a konditerem nem látogatható (a november hónapi tagdíjat megváltókat természetesen kompenzálni fogjuk), valamint tilos megtartani a kistermi foglalkozásokat, hobbi foci edzéseket.

Az általános iskolai tanórák, foglalkozások időtartamai alatt (jellemzően hétköznap reggel fél 8 és 14 óra között) továbbra is kizárólag pedagógusok, diákok, az általános iskola, valamint a Répce Sportcsarnok, illetve a Répcelaki Sportegyesület munkatársai tartózkodhatnak a létesítményben, szülőknek, kísérőknek – az egyéb sportfoglalkozásokhoz hasonlóan - tilos a belépés.

Köszönjük a megértést, az együttműködést, és jó egészséget kívánunk mindenkinek abban a reményben, hogy hamarosan ismét a megszokott formában, intenzítással pezseghet az élet a Répce Sportcsarnokban!

Minden Sportigényre

  • mksz
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…