Szolgáltatások

NTAK regisztrációs szám: EG 2000 8875

Engedjék meg, hogy bemutassuk legújabb létesítményünket, mely kiváló helyszíne edzőtáboroknak, csapatépítő tréningeknek és csapatösszetartó rendezvényeknek vagy a helyi közösség ill. a vállalatok vendégei részére.

A praktikus kialakítású, különleges hanglatú, nagy odafigyeléssel berendezett épület 5 db 2- ill. 4-ágyas szobájával összesen 16 fő (augusztus hónapban 22 fő) elhelyezésére ad lehetőséget továbbá 2 pótágy elhelyezése lehetséges. Minden szoba légkondicionált, szúnyoghálóval és hűtővel felszerelt. Sportcsarnokunk, labdarúgó- és tekepályánk, valamint a város létesítményei vendégszeretetünkkel kiegészülve ideális helyszínt teremtenek. Az épület fűthető, így egész évben tervezhet igénybevételével.

Nagyterem:

A küzdőtér 1111 m2-es szabványos, hitelesített kézilabda- valamint futsalpálya, (függönnyel felezhető), nemzetközi színvonalú padlózatborítással ellátott (Gerflor Taraflex Sport M Evolution, NeoShok alátét rendszerrel – azonos a Veszprém Aréna padlóborításával), kézilabdára, kosárlabdára, teremlabdarúgásra is alkalmas. Az egész teremre elegendő padlóvédelemmel rendelkezünk, amely lehetővé teszi a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítását.

Nézőtér:

Az emeleti lelátóról kb. 300 fős, ahol az ülőhelyek száma: kb. 180.
Ez a szám pl. kosárlabda, szivacskézilabda, röplabda- vagy boxmérkőzés esetén a küzdőtérre helyezett mobillelátókkal további 100 hellyel bővíthető.


Hangosítás, kijelzők:

  • 6 db egyenként 350 watt teljesítményű aktív hangfal.
  • A bejátszó egység CD/SD/USB formátumokat kezel! (keverőpult, 4 db mikrofont + 1 mobil prezentációs hangfal).

Eredményjelző tábla (224x112 cm), valamint ledfal (256x112 cm), amely akár film, képek kivetítésére is alkalmas.


Öltözők:

A létesítmény 5 db öltözővel (2 férfi, 2 női, 1 bírói) rendelkezik.

70 m2-es konditerem modern gépekkel felszerelt, mely az összes izomcsoport megmozgatásához, a testépítéshez és erőemeléshez szükséges körülményeket maximálisan kiszolgálja. Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8-21 óráig, hétvégén 9-19 óráig

Konditermi díjaink: 1000 Ft/nap, vagy 5000 Ft/hó, csak futógép használat pedig 2000 Ft/hó.

105 m2-es, tatamival borított edzőtermünk a harcművészet kedvelőit hivatott kiszolgálni. Boxzsákok, illetve tükrös falrész segíti a küzdősportkedvelőket a harcművészet gyakorlásában.

Öltözők:

A teremhez igénybevehető 2 férfi és 2 női öltöző is.

Az épület barátságos aulája 140 m2-es,  irodával, tárgyalóval, valamint 30 m2-es VIP-teremmel rendelkezik.

Répce Sportcsarnok - Ahol mindig pezseg az élet!

Beleden, Répcelaktól pár kilóméterre otthonos szállás

A sárvári Nádasdy-vár folyamatos bővítések és átépítések után a 17. század közepén nyerte el a ma is látható formáját. Az elmúlt évszázadok során már nem történt olyan átalakítás, amely lényegében változtatta volna meg a vár külső képét.

A kastély adottságaival felnőtt egy zenei központ kialakítására. Néhány éve a "Magyarországi Barokk Vigasságok"keretében Eszterházán újra megszólalnak "kosztümös" korabeli operák, színházi előadások, és mint egykor tűzijáték zárja az ünnepet.

Page 1 of 2
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…